Van der Valk Vitaal start samenwerking met de VitaliteitsGroep

17 april 2019

Nederland gezonder maken en houden

De VitaliteitsGroep, specialist en autoriteit op het gebied van (preventieve) coaching trajecten, start een samenwerking met Van der Valk Vitaal. ‘’We hebben een gezamenlijk doel en bundelen graag onze krachten om bedrijven vitaal te maken!’’

Met een landelijk netwerk van gespecialiseerde coaches biedt De VitaliteitsGroep een divers aanbod in coach trajecten, welke vanaf april 2019 ook op locaties van Van der Valk Vitaal te volgen zijn.

Het aanbod van De VitaliteitsGroep en Van der Valk Vitaal:

  • Burn-out herstel
  • Preventief coachen
  • Workshops en lezingen omtrent vitaliteit
  • Vitaliteitsprogramma’s
  • Executive programma’s

De samenwerking tussen De VitaliteitsGroep en Van der Valk Vitaal richt zich op burn-out herstel, preventief- en executive coachen. De faciliteiten van Van der Valk Vitaal sluiten naadloos aan op de bewezen en effectieve coach trajecten van De VitaliteitsGroep. Door onze krachten te bundelen kunnen we bedrijven van A tot Z helpen in de begeleiding naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Bent u benieuwd naar deze samenwerking en wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met De Vitaliteitsgroep via info@vitaliteitsgroep.nl.

Meer informatie over De VitaliteitsGroep? Klik hier.