Fitnessclub Tiel

VOOR IEDEREEN IS ER EEN TRAINING OP MAAT!

Fitness is een uitstekende manier om met uw lijf bezig te zijn. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zult u merken dat uw spieren sterker en uw silhouet strakker wordt. Bovendien krijgt u een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding. Hierdoor loopt u minder kans op blessures.

Aan de hand van uw doelstellingen, wensen en mogelijkheden stellen wij een persoonlijk programma op tijdens een eerste introductieles. Deze oefeningen voert u uit op de nieuwste apparatuur van Matrix. De fitnesscoach helpt u hier uiteraard bij. Daarna wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat u de eerste keren dat u bij ons komt sporten, intensief begeleid wordt.

Naast fitness bieden wij ook groepslessen aan in een aparte ruimte. Deze afwisselende lessen worden zowel live, als virtueel aangeboden.

Uw abonnement kunt u tijdelijk zelf bevriezen, waardoor er geen onnodige kosten worden gemaakt.

Wij zijn iedere werkdag geopend van 05.00 – 22.30 uur en op zaterdag en zondag van 05.00 – 17.00 uur (juli en augustus tot 15.00 uur).

Bekijk hier het actuele lesrooster.

TARIEVEN

Hotelgasten fitnessen gratis!

Eén keer per week fitness + groepslessen: €29,00 per maand

Onbeperkt fitness + groepslessen: €36,00 per maand

Onbeperkt fitness + groepslessen + zwemmen: €47,50 per maand*

Inschrijfgeld (eenmalig): €25,00

* Bij dit abonnement wordt de contributie gedeeltelijk door Fitnessclub Tiel en gedeeltelijk door Van Der Valk Aqua Vita afgeschreven.

CONTACT

T: 0344-745139
E: tiel@fitnessclubnederland.nl

Fitnessclub Tiel

Fitness
Contactgegevens

Laan van Westroijen, 10
4003 AZ Tiel

T: 0344-745139

E: tiel@fitnessclubnederland.nl Afspraak maken