To ThePoint Therapie

Gespecialiseerd in shockwave en dry needling

ToThePoint neuromusculaire therapie is een praktijk waar u als cliënt in het middelpunt staat. Wij zijn enthousiaste en deskundige therapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van triggerpoints, de mobilisatie van het houdings- en bewegingsapparaat, Shockwave en dry-needling therapie. De basis voor de kwaliteit van onze zorg is onze wetenschappelijke achtergrond als fysiotherapeut en de continue bij- en nascholing.

Inmiddels hebben wij als Neuromusculair therapeuten ruime ervaring met het snel en permanent elimineren van o.a. (complexe, dan wel chronische) vormen van onder meer: hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderblessures, stijve spieren, rug-, bil- en heuppijn, etc. Maar ook het optimaliseren van topsportprestaties behoort tot de behandelmogelijkheden.

Shockwave therapie

U bij ons terecht voor shockwave therapie. De diverse wetenschappelijke studies geven aan dat de Shockwave Behandeling vaak erg goede resultaten geeft. Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen of verkalkingen van pezen en / of de slijmbeurs. U heeft vaak geen medicatie of chirurgische ingreep meer nodig, want met de Shockwave behandeling wordt de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong aangepakt. U boekt al na enkele sessies resultaat.

Triggerpointtherapie

Wetenschappelijk onderzoek, maar vooral de ervaringen van patiënten laten zien dat triggerpointtherapie, en dan met name dry needling, een enorm effectieve behandelmethode is bij veel lichamelijke pijnklachten. Door middel van een speciale techniek worden de triggerpoints in de spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Bij dry needling wordt gebruik gemaakt van een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald. Er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten.

U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Onze behandelingen worden (groten-)deels vergoed vanuit het aanvullende pakket en de vergoedingen gaan niet ten koste van het wettelijk verplicht eigen risico.

Last van hooikoorts? Medical Taping kan helpen!

Sommige mensen zijn allergisch voor stuifmeel en pollen die vooral in het voorjaar in grote hoeveelheden in de lucht zitten: hooikoorts. Een loopneus, waterige ogen en diverse andere klachten… hooikoorts kan zeer vervelend zijn. Medical Taping kan dan een oplossing zijn. ToThePoint legt de speciale tape op een dusdanige manier aan op de longzone en het gebied van de hulpademhalingsspier, dat hooikoortsklachten sterk verminderen of zelfs helemaal niet ontstaan.

ToThePoint fysiotherapie

Fysiotherapie

Contactgegevens
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

Tel. 088 1825519
info@pijn-bestrijding.nl

Afspraak maken

To ThePoint Therapie

Therapie
Contactgegevens

Laan van Westroijen, 10
4003 AZ Tiel

T: 088 1825519

E: info@pijn-bestrijding.nl Afspraak maken