Zorg van de Zaak

Bedrijfszorg

Wij bieden op het gebied van bedrijfszorg hulp aan werknemers die op het punt staan uit te vallen. Hierbij bieden onze bedrijfsartsen inzicht in de mate van inzetbaarheid en de benodigde zorg. Daarnaast bieden zij oplossingen, zodat de werknemer gedeeltelijk of geheel zijn of haar werk weer kan oppakken. Diensten die wij aanbieden zijn, verzuimbegeleiding, preventie, re-integratie en medische keuringen.

Leefstijlzorg

Uitval op het werk heeft niet altijd alleen met medische problemen te maken. In de dagelijkse praktijk zien wij dat het ook vaak om problemen gaat op het gebied van leefstijl en gedrag. Denk hierbij aan stress, burn-out, verslavingen, schuldenproblematiek en eetstoornissen. Om deze problematiek aan te pakken, is specialistische zorg nodig. Ook hierin voorziet Zorg van de Zaak. U kunt bij ons terecht voor dienstverlening op het gebied van arbeidsomstandigheden, mobiliteit, re-integratie en loopbaan (Margolin), schuldhulpverlening (Grip), verslavingen (Rodersana), eetstoornissen (Co-eur), bedrijfsmaatschappelijke issues (Gimd), psychische klachten (Skils), payroll (LPD) en Christelijke GGZ (In de Bres).

Medische zorg

Dankzij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk in ons netwerk beschikken wij over korte lijnen met specialisten. Met dit intensieve samenwerkingsverband kunnen wij nieuwe combinaties en mogelijkheden ontwikkelen met de partners uit het Zorg van de Zaak netwerk. Het doel hiervan is om de zorg binnen Nederland te innoveren en te optimaliseren.

Zorg van de Zaak

Arbodienst
Contactgegevens

Laan van Westroijen, 10
4003 AZ Tiel

T: 088 – 277 88 30

E: info@zorgvandezaak.nl Afspraak maken